Oglaševanje

Izkoristite odlično priložnost za oglaševanje v mednarodni članski ženski košarkarski ligi Extra liga LPI.si.

Razlogi za oglaševanje v ženski košarkarski ligi:

1. ŽENSKE SO KLJUČNI ODLOČEVALEC V PRIMERU NAKUPOV!decision-making-300x255

V Extra ligo je vključenih ogromno igralk, članic in deklic v mlajših selekcijah. V sezoni 2016/17 bomo  določena medsebojna srečanja obogatili s predtekmo mlajših selekcij, ki bo prijateljske narave.  Liga tako že prvo sezono vključuje več kot 200  igralk, več kot 30 strokovnih sodelavcev,  ogromno  podpornikov in športnih navdušencev.

2. OGLAŠEVALSKI PRODUKTI SO PRILAGODLJIVI VAŠIM SPECIFIČNIM POTREBAM IN ŽELJAM!

Organizacijski tim Extra lige sestavljamo kreativni nadobudni marketingarji, tržniki, analitiki  in načrtovalci, ki z veseljem poslušamo zahteve, želje in pričakovanja ter jih uresničujemo, prilagajamo in razvijamo skupaj z Vami.

3. S POMOČJO RAZLIČNIH MEDIJEV DOSEGAMO OGROMNO MEDIJSKO IZPOSTAVLJENOST!

Extra liga si, za razliko od primerljivih lig, svojo medijsko shemo gradi mrežno, saj ne želimo ekskluzivne pravice poročanja predati enemu mediju. Namesto tega smo se odločili, da v svojo mrežo vključimo različne medije, tako lokalne kot nacionalne.  Ideja Extra lige je, da populariziramo žensko košarko, in to s pomočjo televizij, radijev, časopisov, spletnih medijev in socialnih omrežij.

4. TRADICIONALNO OGLAŠEVANJE!

Extra liga  vključuje 56 tekem in 2 turnirja v 8 krajih po Sloveniji, Avstriji ter Hrvaški, kar omogoča različne ciljane in merljive oglaševalske  kampanje.

5. NIZKE CENE OGLAŠEVALSKIH PRODUKTOV

Projekt Extra lige je skrbno načrtovan in optimalno voden, kar nam omogoča učinkovito izvedbo oglaševalskih kampanj, kar pa posledično za Vas pomeni nizke cene oglaševalskih produktov.

6.  100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!

Ogromen interes klubov, strokovne in laične javnosti ter sponzorjev jamči razvoj in širitev lige v prihodnje.  Ekipa Extra lige pa je jamstvo, da bomo izpolnili vsa pričakovanja, saj bomo  načrtovali in izvajali aktivnosti ter o njih aktivno poročali naročniku, ki jih lahko poljubno usmerja in prilagaja.

7. PRVI KORAK

Če ste besedilo prebrali do tukaj, smo prvi korak naredili mi. Zdaj ste na vrsti Vi! Pokličite nas ali nam pošljite elektronsko pošto in dogovorili se bomo za sestanek, na katerem se bomo spoznali in preigrali možne načine sodelovanja.

KONTAKT

Tel: 040 127 571 | e-pošta:  info@extra-liga.si